Restaurant Mes

Gastronomisk dansk køkken med fokus på økologi og bæredygtighed. Vores gourmet restaurant i København emmer af personlighed og er moderne, eksperimenterende og intim. Det er ‘affordable luxury’, når det er bedst.
"Et lille personligt MESterværk" - Berlingske

Velkommen til Mes

Hos Restaurant Mes byder vi velkommen til en mindeværdig kulinarisk oplevelse midt på det sprudlende Vesterbro. De hyggelige lokaler er indrettet i smuk, nordisk stil, hvor det højgastronomiske møder det afslappede. Her er alle velkomne.
”Jeg har altid drømt om Mes. Jeg har ikke altid vidst, hvad Mes skulle være, men jeg vidste bare, den skulle være min. Restaurant Mes er kulminationen af mine allerbedste retter og vine fremtryllet sammen med mine fantastiske kollegaer. Vores gæster skal have en ekstraordinær og luksuriøs restaurantoplevelse, som de ønsker at vende tilbage til igen og igen.”
— Mads Rye Magnusson

Kontakt

Åbningstider
Søndag: 12:00 – 16:00
Mandag til lørdag
Frokost: 12.00 – 14.30
Aften: 17:30 – 24:00
Køkkenet lukker kl. 22:30
Adresse
Vesterbrogade
551620 København V
Danmark
Se på Google Maps
Se på Apple Maps
Kontakt
+45 3176 2245booking@restaurantmes.dk

Restaurant Meille​

Hos Restaurant Meille er vi stolte af vores danske køkken, hvor vi serverer gastronomi af høj kvalitet til priser, hvor de fleste kan være med. Med fokus på bæredygtighed og traditionelle processer tager retterne udgangspunkt i sæsonen samt danske lokale grøntsager, fisk og kød.
Besøg Meille